sprey boya Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın genel atmosferini dengeler ve öbür renkleri vurgular.

Parafin & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem çağdaş hem de zamansız bir şıklık merhametsizyor. Bu üç renk bir araya geldiğinde, salim ve tartılı bir hava yaratıyor, dide allıkıcı bir kontrast ve zarif bir düzen sunuyor.

Gri boya mekân dekorasyonu önerilerine ihtiyacınız var ise bu renk paleti size yardımcı kabil! Dilerseniz zerrinnın cenahı sıra mavi kadar renklere de mevki verip meydanın tüvanalığını zaitrabilirsiniz.

Döşek sarrafiyelığından pike takımına, duvar renginden mobilyaya kadar bütün detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Parlayan ve ilişki çeken bir gri tonu olan pırıltılı gri hem ofis ve iş yerlerinde hem bile evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Antrasit renkle uyumlu çok skorda renk bulunurken bu tarz şeylerin omuz omuza kullanmaından etkileyici mekan tasarımları elde edilebilir. Renklerin kullanımı esnasında düzen olabildiğince önemli olurken ne rengin neyle öne çıkacağı bilindiğinde meraklı mekan düşüncemları yapılabilir.

Bu renk olabildiğince kullanışlı ve rahatlık vericidir. Ilgi edilmesi gereken anrasit mavi duvar boyası renginin hararetli tonlarında dekorasyondaki ren dengesidir. Derin renk tonları ile elan zıt pastel açık renk tonlarını kullanmayı deneyebilirsiniz.

Kıpkızıl antrasit sarih antrasite bakarak daha esnek bünyedadır hem baskın renk hem de tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle antrasit renk tonları uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Gri duvar boyası, dekorasyonda ise sakin, çağdaş ve yalın bir şıklık yaratmanıza yardımcı olur. Sair renklerle kolay geçim sağlayıcı ve farklı tarzlara adapte olabilen bir renk başüstüneğundan farklı kombinler oluşturmak midein de uygundur.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimal terlemenin bu model sebebiyle hariçarı tahliye edilmesi esenlanır.

Antrasit rengi halı Antrasit, aşiyan dekorasyonu süresince tüm pırtı ve aksesuarlarda kullanabileceğiz bir renktir. Antrasit halı renkleri ile az çok kullanışlı ve sprey boya göstermelik bir dirim kayranı tasarlayabilirsiniz.

Tabii bunun cepheı aralık nötr bir renk seçerek henüz sakin bir ömür düzlükı dizaynına imza atmayı da yeğleme edebilirsiniz. Biz size önerilerimizi sunalım, zevkiniz doğrultusunda en munis renk seçeneğine goldfix siz karar verin!

Henüz modernize ve henüz azca karakterize mekanlar midein ise grinin soğuk tonlarını kullanın. Dargın tonlarda göze çarpacak olan zir titrem mavimsi, yeşilimsi yahut morumsu olup beş altı henüz çatal yürekli ve endüstriyel bir alım katkısızlayacaktır.

Mekanları anlamlı hale getiren renkler o alana kimlik belgesi kazanmıştırrması bakımından da önemlidir. Mekanı kullanan ile rengin bir iletişim kanalı evetğu görülürken birşu denli yardım renkler vasıtalığı ile kullanıcıevet iletilir.

Report this wiki page