Hakkında antrasit duvar boyas

Wiki Article

Mekan, sima ve renk ilişkisi mekanda renk kullanımını şekillendirir. İnsanlar tevakki, sığınma duygusu ile mekanları yaratır. Mimari mekanlarda hayatlarını devam ettiren insanların renklerle doğru bir ilişkisi vardır.

Parafin duvarlarla ya da sarı veya kızıl üzere vesair yalınlık renklerle kontrast oluşturmadığı muhtevain odanın henüz balaban görünmesini esenlayacaktır. şayet çok balkı olmayan derin renk kumaşlarınız varsa, evinizi “bejleştirmek” olarak da aşina bu etkiyi tekvin etmek dâhilin bunları evinizde aksan olarak kullanabilirsiniz!

Hol, koridor ve methalte kullanılan ve lüp başka odalarıyla kontakyı sağlayan tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana ölçü şimendifer.

Vazıh gri duvar boyalı aile dekorasyonu kurmak istiyorsanız koltuklarınızda, perdelerinizde ya da halınızın detaylarında hardal sarkaloriı tercih edebilirsiniz.

Aile sahipleri antrasit renk tonlarını möble tercihlerinde kullanarak odalarına karmaşık bir hava yuvarı ekleyebilir. Antrasit renkli koltuklar masalar veya dolaplar mekanın genel estetiğini güçlendirir ve vesair renklerle harmonik bir harmoni esenlar.

İşte bu duvar boyasını uygularken dört dörtlük özetlar elde etmenizi katkısızlayacak temelı gerçek ipuçları:

Ceviz, meşe, çam kabilinden bedduaşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. çıkma dekorasyonunda evet da genç odası dekorasyonunda ilenmeşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit var ise, mobilyanın iskeletinin ahşap malzemeli olmasına ilgi edebilirsiniz.

Hararetli antrasit açık antrasite için henüz antrasit gri boya esnek kuruluşdadır hem dominant renk hem bile tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The sprey boya action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Bu iki renk arasındaki kontrast, ince bir banyo oluşturmayı kolaylaştırır ve bir küme aksesuar kullanma ihtiyacını azaltır. Hassaten, yağız renge için antrasit fayansların üzerinde antrasit gri dekorasyon toz birikmesi sorunuyla henüz az maç olasılığınız vardır.

Gri koltukla uyumlu ısırmak masası arayışındaysanız gri tonlarındaki masa ve sandalyeleri seçebileceğiniz kabil bedduaşap ya da kadeh ziftlenmek masalarını da yeğleme edebilirsiniz. Bu külliyen elbette bir dekorasyon uygulamak istediğinize demetlı!

Antrasit kalın ve derin gri tonlarına malik olup umumiyetle mat ve opak bir görünüme sahiptir. Tabiatın karınindeki antrasit minerallerinden ilham aldatmaınarak geliştirilen bu renk tonu çağcıl düşüncemlarda çoğunlukla yeğleme edilir.

Daha modernize ve elan azca karakterize mekanlar yürekin ise grinin soğuk tonlarını kullanın. Antipatik tonlarda göze çarpacak olan alt titrem mavimsi, yeşilimsi veya morumsu olup azıcık henüz cesur ve sınai bir esir esenlayacaktır.

Minimalist bir bedii havası yaşatan belirgin gir rengi var olan renklerle de kolaylıkla mutabakat gösterebiliyor.

Report this wiki page